Gizlilik Politikası

  Gizlilik Politikası



Bu sayfa,  Hizmetimizi kullanmaya karar vermişse, Kişisel Bilgilerin toplanması, kullanılması ve açıklanmasıyla ilgili  politikaları hakkında ziyaretçileri bilgilendirmek için kullanılır.
Bizim hizmetimizi kullanmayı seçerseniz, bu politika ile ilgili bilgilerin toplanmasını ve kullanılmasını kabul edersiniz.Topladığımız Kişisel Bilgiler, Hizmeti sağlamak ve geliştirmek için kullanılır. Bilgilerinizi bu Gizlilik Politikasında belirtilenler dışında hiç kimseyle kullanmayacak veya paylaşmayacağız.
Bilgi Toplama ve Kullanımı
Daha iyi bir deneyim için, Hizmetimizi kullanırken, bize kişisel olarak tanımlanabilecek bazı bilgiler sağlamanızı talep edebilir burada topladığınız her şeyi ekleyin, örneğin, kullanıcıların adı, adresi, yeri, İsteğimiz  cihazınızda saklı tutulacak ve tarafından hiçbir şekilde tahsil edilmeyecek bizim tarafımızdan saklanacak ve bu gizlilik politikasında açıklandığı şekilde kullanılmayacaktır.
Uygulama, sizi tanımlamak için kullanılan bilgileri toplayabilen üçüncü taraf servislerini kullanıyor.
Uygulama tarafından kullanılan üçüncü taraf servis sağlayıcıların gizlilik politikasına bağlantı

  • Google Play Hizmetleri

Güvenlik
Kişisel Bilgilerinizi sağlama konusundaki güveninize [I / Biz] değer veriyoruz, bu nedenle ticari olarak kabul edilebilir korunma yollarını kullanmaya çalışıyoruz. Ancak internet üzerinden hiçbir iletim yönteminin veya elektronik depolama yönteminin% 100 güvenli ve güvenilir olmadığını ve [I / Biz] mutlak güvenliğini garanti edemediğini unutmayın.
Çocuk Gizliliği
13 yaşından küçük çocuklardan bilerek kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler toplanmamaktadır..
Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler
Gizlilik Politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Bu nedenle, herhangi bir değişiklik için bu sayfayı düzenli aralıklarla gözden geçirmeniz önerilir. , yeni Gizlilik Politikasını bu sayfaya ekleyerek size herhangi bir değişikliği bildirecektir. Bu değişiklikler, bu sayfada yayınlandıktan hemen sonra etkilidir.
Bizimle iletişime geçin

Gizlilik Politikamız hakkında herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa,' bizim ile iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yorumlar